• De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ

  Wat onze overheid voor ons verzwegen heeft

   De veiligheid en effectiviteit van Hydroxychloroquine bij de behandeling van Covid-19 is overweldigend en onweerlegbaar, zoals dit document van 71 pagina's zal aantonen.

  Download Hier Jouw PDF

  De bewijsvoering ten gunste van Hydroxychloroquine voor patiënten met een hoog risico die vroeg als poliklinische patiënten worden behandeld, is sterker dan alles wat ik ooit heb bestudeerd".

  - Dr. Harvey Risch, Yale Professor

  WAT JE GAAT INZIEN NA HET LEZEN:

  • Hydroxychloroquine is een Game Changer!.

  • Er is geen enkel verband te vinden dat Hydroxychloroquine het risico op hartproblemen vergroot, ook niet in samenwerking met andere geneesmiddelen

  • Hydroxychloroquine, Zink en Azithromycin inzetten bij eerste symptomen Corona, zodat ziekenhuisopname wordt voorkomen en men binnen paar dagen is opgeknapt

  • 75 - 80% van alle sterfgevallen was niet nodig geweest

  • Er is geen noodzaak voor de lockdown, social distancing of gezichtsmaskers

  • De angel van angst uit de maatschappij, omdat er WEL een veilig en effectief middel is wat je thuis kunt innemen

  • Een goedkoop en veilig medicijn dat in wezen een einde kan maken aan enkele van de grootste volksgezondheids problemen ter wereld voor 50 cent per pil

  • Het onweerlegbare bewijs dat je massaal bent voorgelogen door onze overheid en de media

  • De echte pandemie is het gebrek aan respect voor het menselijk leven vanuit politiek en financieel belang

  • Je zal boos worden en dat is goed, want dan eis je verandering

  • De Nederlandse bevolking dit moet weten, dus deel zoveel mogelijk en stuur het naar de overheid, Media, artsen, scholen, MKB, Horeca, etc. 

  De Reden Waarom Ik Dit Document Heb Opgesteld

  Motie van Kwakzalvers Volgens Hugo de Jonge

  Toen de FVD maanden geleden een motie indiende voor nader onderzoek naar de effecten van Hydroxychloroquine bij de behandeling van Covid-19. werd dit door minister de Jonge verworpen, omdat het een motie van kwakzalvers was! Hij vond het niet gepast om behandelingen aan te bevelen waarvan de werkzaamheid niet is bewezen en waarvan de risico's zijn aangetoond. Hij heeft het hier over hartritmestoornissen die evt. zouden kunnen ontstaan. En het middel werd daardoor verboden voor behandeling van Covid-19.

  Propaganda Oorlog door Overheid en Media

  Maar in plaats van dit levensreddende middel te gebruiken, zijn onze overheid en de reguliere media een "propagandaoorlog" begonnen tegen het gebruik van het middel Hydroxychloroquine voor politieke (en financiële) doeleinden, niet gebaseerd op medische feiten. De media heeft zo vaak herhaald dat Hydroxychloroquine een onveilig middel is dat veel mensen, waaronder artsen denken dat het een levensgevaarlijk middel is. Wat heeft geleid tot 1000en onnodige sterfgevallen.

  Hydroxychloroquine Levensgevaarlijk?

  Tot 2020 is er nog nooit een beschuldiging geweest dat Hydroxychloroquine niet veilig is. Het middel bestaat al 65 jaar en wordt door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt. Het is veiliger dan Tylenol, een pijnstiller dat over de toonbank verkocht wordt. Dit document zal aantonen dat er geen enkel verband te vinden is dat Hydroxychloroquine het risico op hartproblemen vergroot. Het moet ingezet worden bij de eerste symptomen van de ziekte en binnen een aantal dagen is de persoon genezen! Er zijn criminele onderzoeken gedaan op doodzieke IC patienten met wel 4 x de toegestane doses Hydroxychloroquine. En er zijn malefide artikelen gepubliceerd in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften, die 2 weken later zijn terug getrokken. Dit is nog nooit eerder gebeurd!


  Duizenden Mensen in NL Onnodig Gestorven

  Wanneer men vanaf het begin het Zelenko Protocol had toegepast i.p.v. dat onze overheid het de rug heeft toegekeerd zou 75 - 80% van de Corona doden niet in eenzaamheid gestorven zijn en zouden we al lang weer terug naar normaal zijn gegaan! Maar Hydroxychloroquine is het gevaarlijkste geneesmiddel in de geschiedenis van de wereld voor de farmaceutische industrie, niet voor de mensheid. Dit omdat nu ook blijkt dat het middel zeer effectief is tegen de influenza. Behalve dat het in de weg staat van het plan om iedereen (verplicht) te vaccineren met het Corona Vaccin, zet het een kruis door de huidige miljarden business van griep vaccins en medicaties! 

  FOLLOW THE MONEY.


  Het Zelenko Protocol

  Het bewezen Hydroxychloroquine protocol dat men gebruikt bij de behandeling van de eerste de eerste symptomen van Corona ter voorkoming van ziekenhuisopname. En is dat niet precies de reden dat we de draconische maatregelen kregen opgelegd en nog steeds opgelegd krijgen? Om de IC’s te ontlasten? Zes maanden en 10.000 doden verder, terwijl we al die tijd dit effectieve, veilige en zeer goedkope medicijn Hydroxychloroquine hebben gehad. Maar in plaats van dit levensreddende middel te gebruiken, zijn onze overheid en de reguliere media een "propagandaoorlog" begonnen tegen het gebruik van het middel Hydroxychloroquine voor politieke (en financiële) doeleinden, niet gebaseerd op medische feiten.

  De Angel van Angst Uit de  Maatschappij Trekken

  Op dit moment is de bevolking van Nederland zich niet bewust dat Hydroxychloroquine een veilig, effectief en goedkoop middel is om Covid-19 te behandelen. De meeste mensen leven nog steeds in angst en volgen braaf de opgelegde, niet werkende maatregelen op met desastreuze gevolgen voor welzijn en economie. Zodra mensen weten dat ze een veilig, goedkoop en levensreddend geneesmiddel kunnen kopen, wanneer ze dat nodig hebben, kan de rust en de rationaliteit in het hele land worden hersteld.  Dringende Oproep Aan Onze Overheid en Mainstream Media

  Als al deze studies accuraat zijn en er is geen enkele reden om aan te nemen dat ze dat niet zijn, dan kan ik maar tot één conclusie komen....

  Door het gebruik van Hydroxychloroquine te verdoezelen of te ontmoedigen en het zelfs te verbieden bij de behandeling van Covid-19 is onze overheid en een ieder die hier aan mee werkt direct verantwoordelijk voor de mensen die onnodig zijn gestorven en nog gaan sterven. Vele levens hadden gered kunnen worden .

  Verder is de overheid verantwoordelijk voor het voortdurend lijden en het blijven voeden van de angst onder de Nederlanders. Dit vernietigt ons immuunsysteem, gezinnen, ondernemers en de hele economie. Mensen worden tegen elkaar op gezet. Ouderen worden ongevraagd geïsoleerd. De jonge generatie wordt schuldgevoelens aan gepraat. Huiselijk geweld is toe genomen en kindermishandeling is meer in de hand gewerkt....om er maar een paar te noemen.

  En allemaal omdat de overheid de rug heeft gekeerd naar Hydroxychloroquine.

  Waarom? Wat is daar de reden van?

  Ik vraag u te luisteren naar de wetenschap en het peer-reviewed bewijs zoals dat in dit document wordt getoond. Ik verzoek onze minister-president Marc Rutte en onze minister van volksgezondheid Hugo de Jonge om publiekelijk aan te kondigen dat de inwoners van Nederland op grote schaal toegang gaan krijgen tot Hydroxychloroquine.

  Daarvoor zal de overheid moeten toegeven dat ze zich hopeloos vergist heeft en dat hun blunders het leven hebben gekost aan 1000en mensen. Maar het zal ze in ieder geval een zuiver geweten geven.

  Ik kan verzekeren dat er een dag zal zijn waarop dit alles naar buiten komt en de bevolking van Nederland geen genade heeft voor de leden van dit kabinet of de Media.

  Er blijft dus nog één vraag over:

  "Hoeveel mensen moeten er nog sterven voordat Hydroxychloroquine op grote schaal beschikbaar zal zijn voor het Nederlandse volk?"


  © www.oogkleppenaf.eu