Gezichtsmaskers... Leugens, Verdomde Leugens!

Een verachtelijke nieuwe mantra ligt op de lippen van onze overheid om het grote publiek te dwingen tot het universeel dragen van een mondmasker. Het geeft de valse indruk dat er bewijs is dat maskers de overdracht van COVID-19 verminderen. En dit terwijl er een decennium aan bewijs is dat het tegenovergestelde bewijst: dat maskers niet effectief zijn bij virale luchtwegaandoeningen en zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid.


Download Hier Jouw PDF

We moeten ons nu allemaal realiseren dat gezichtsmaskers nog nooit hebben aangetoond dat ze virale overdracht kunnen voorkomen of tegengaan. Dat is precies de reden waarom ze nooit zijn aanbevolen voor gebruik tijdens de seizoensgebonden griepuitbraak, epidemieën of eerdere pandemieën.” 

- Dr. Jim Meehan, chirurg

De toxische grens van het inademen van het CO2 gehalte wordt na een minuut dragen van een masker ruim overschreden tot waarden die het drie tot viervoudige van deze maximumwaarden zijn.

-https://docs4opendebate.be/open-brief


Download Deze Flyer

Zou je het liefst ook het mondmasker bij de mensen om je heen willen aftrekken? Geef ze dan deze flyer! Je kunt op onderstaande knop de flyer downloaden en dan bijv. bij Drukzo.nl laten drukken. Kosten voor 500 stuks is €26,45 Maar je kunt natuurlijk ook minder  of meer laten drukken

Download Hier De Flyer

Mondmasker Test

Na enkele secondes gaat het alarm al af van deze gasmeter, waardoor vaklui normaliter de ruimte moeten verlaten. Dit komt overeen met wat de Belgische Huisartsen in hun open brief schrijven: "De toxische grens van CO2 wordt na 1 minuut dragen van een masker ruim overschreden tot waarden die het drie tot viervoudige van deze maximumwaarden zijn. Wie een masker draagt bevindt zich dus in een extreem slecht verlucht lokaal" 


Mondmasker Productie

Zie hier hoe men o.a. in India de mondmaskers produceert. In een zeer onhygiënische, laat staan steriele, omgeving! En de makers ervan dragen zelf geen mondmasker. Hoeveel bacteriën adem jij al in,  zodra jij zo'n NIET WERKEND mondmaskers uit de verpakking haalt en op jouw mond zet?

Kassa Test Mondmaskers

Het tv programma Kassa heeft niet medische mondkapjes getest. Niet één een  voldoende, zelfs de medische mondkapjes niet!


Overzicht Aantal Besmettingen Per Land

Landen zonder gezichtsmasker: Nederland, Andorra, Polen, Kroatie, Zweden (geen Lockdown) Noorwegen

Landen met al maanden gezichtsmasker: Duitsland, Frankrijk België, USA

Land met 4 maanden zwaarste lockdown ter wereld, incl. gezichtsmaskers vanaf het begin: Peru


En wat blijkt.....


Het maakt niet uit of er geen lockdown, intelligente lockdown, zware lockdown, gezichtsmaskers of geen gezichtsmaskers zijn ingevoerd.


Je kunt dit zelf checken via de website: www.ourworldindata.

Nederland
Andorra
Polen
Kroatie
Zweden
Noorwegen
Duitsland
Frankrijk
België
Peru
USA
Italië

Download Jouw PDF

Vergeet dit document niet te delen met iedereen die je kent en stuur het aan de kamerleden! Deze waanzin moet nu stoppen!

Download Jouw PDF

© www.oogkleppenaf.eu