INTERESSANTE DOCUMENTAIRES

DIE JE NIET OP NETFLIX ZAL ZIEN

Plandemic: Indoctornatioin

De meest onthullende film over wat er gaande is. De vaccinatie-agenda, de rol van de WHO, Bill Gates, Tedros Adhanom en Anthony Fauci bloot legt. En gaat diep in op wat er echt gebeurt bij de mainstream media, de tech reuzen van Silicon Valley, de farmaceutische industrie en onze gezondheidsorganisaties. Alle puzzelstukjes vallen eindelijk in elkaar. En alles is op feiten gebaseerd.

Alleen al op het Digital Freedom Platform meer dan 5,7 miljoen keer bekeken! En overal geweerd op Social Media.

Bekijk Documentaire

Om deze film te kunnen kijken hoef je alleen je e-mail in te vullen.

Bekijk ook eens de interviews die Brain Rose heeft op zijn website. 

Out Of Shadows

De Out Of Shadows documentaire tilt het masker op over hoe de mainstream media & Hollywood de massa manipuleren & controleren door propaganda te verspreiden via hun content. Ons doel is om het grote publiek wakker te schudden door licht te werpen op hoe we allemaal zijn voorgelogen & gehersenspoeld door een verborgen vijand met een sinistere agenda

Bekijk Documentaire

Planet Of The Humans

Planet of the Humans kijkt kritisch naar de mainstream milieubeweging en zet vraagtekens bij de beslissing van haar leiders om samen te werken met miljardairs, bedrijven en rijke familiestichtingen, en om duurzame energietechnologie te promoten als de oplossing voor de klimaatverandering.

"Overal waar ik groene energie tegenkwam," zegt Gibbs, "was het niet wat het leek."

Bekijk Documentaire

Deze film kun je huren (€4,45) of kopen (€11,58)

© www.oogkleppenaf.eu